Onder het genot van een exquise diner, gekookt door niemand minder dan sterrenchef Onno Kokmeijer, is op donderdag 6 oktober het 40-jarig jubileum van de iconische Happy Diamonds collectie van Chopard gevierd.

Het diner werd begeleid door schitterende wijnen van Chateau Monestier La Tour, eigendom van de heer Karl-Friedrich Scheufele, co-president van Chopard.

Dit bijzondere event vond plaats in de Uilenburgersjoel, een unieke en zeer speciale locatie aangezien deze synagoge naast het Boas gebouw ligt waar het hoofdkantoor van Gassan is gevestigd, één van de laatst overgebleven historische gebouwen in de eens zo levendige Joodse buurt Uilenburg.

Het Zwitserse familiebedrijf Chopard is sinds jaar en dag een speciale partner van Gassan. De geschiedenis van de samenwerking gaat terug tot de oprichter van het familiebedrijf, Samuel Gassan en duurt tot de dag van vandaag. Beide bedrijven hechten waarde aan kwaliteit en streven naar perfectie.

De Happy Diamonds collectie, die in 1976 haar entree maakte in de wereld van de Haute Joaillerie en Haute Horlogerie, is sinds de lancering een waar succes. Kenmerkend voor deze prachtige lijn zijn de zogenaamd zwevende diamanten die bewegen in het juweel of horloge, een subtiel en vrolijk detail waar velen van gecharmeerd zijn.

Ter gelegenheid van het jubileum was in de synagoge een overzichtstentoonstelling van Happy Diamonds juwelen te bewonderen, een expositie die een ieder tegemoet straalde.

Het selecte gezelschap gasten werd tevens verrast door optredens van O’G3NE, Wieneke Remmers en DJ Jeroen Hermans.

Wij waren erbij iov Taste and More om alles vast te leggen!